Falu-rågrut


Det slog mig precis att jag har en "craving" - knäckebröd med ost. Jag kan äta hur många som helst, när som helst och var som helst. Det funkar dock inte med vilka knäckebröd som helst, utan det ska vara Falu-rågrut. Smask. Smask. Smask.


Kommentarer
Postat av: carolina

jag har saltlakrits just nu!! annars hr jag inte haft några speciella faktiskt, bara pasta. åt pasta med sås mellan vecka 7 och vecka 15, haha ;)

2010-03-09 @ 16:58:26
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: carolina

det kommer gå braaaa!! har du inte gjort något UL tidigare i graviditeten?

jag har typ gjort 8 stycken på grund av blödningar och så, haha :P

babybel, guuud vad gott! haha. det hade säkert med kalciumbrist att göra, barnmorskan sa att mitt sug efter pasta berodde på att kroppen vill ha kolhydrater när den kräks, jag kräktes ju rejäääält :P kroppen är smart =)

2010-03-09 @ 17:42:28
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: carolina

jag gjorde mitt senaste idag. åh, du kommer tycka det är så coolt, skillnaden sen vecka 9 går inte att beskriva!!

man ser revben, händer, fingrar, benen sparka, små söta fötter, ser den suga p åtummen osv...såååå coolt!!

2010-03-09 @ 18:40:49
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag tror faktiskt inte att Gry fattar något ännu. När vi säjer att mamma har en bäbis i magen så visar hon antingen sin egna mage, eller så säjer hon bara bäbich. Vi får se hur det går, kommer skilja 2 år o 1 månad på dom ungefär.

Kan ni inte hitta ett hus här i Tvååker?? Jag behöver sällskap!!!! Ni kan bo här bara så länge... Då kan vi leka o så när vi är mammalediga. Visst låter det bra??:) haha!!

2010-03-09 @ 18:54:01
URL: http://linagson.blogspot.com/
Postat av: unique

hahaha.. jag åt knäcke med smör, gurka och aromat. Levde på det i början av graviditeten. På slutet var det apelsiner. Helst 5 om dagen. Skojar inte alltså

2010-03-10 @ 20:23:02
URL: http://saratilling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0