Babysitter


Efter att ha kollat upp en massa babysitters för- och nackdelar och efter att ha läst en hel del testar, bestämde vi oss för att köpa en Carlobaby - i militärgrönt. Vi vill ju kunna använda den från och med start, så ett krav vi har är ju då att den ska gå att få i liggläge och ett annat krav är att det ska vara bra gung i stolen. Ett stort plus med denna stolen är också att det är avtagbart tyg, så möjligheten till tvätt finns ju. 



 VI får hoppas att lillan kommer bli lika nöjd som vi är.

Ciao


Kommentarer
Postat av: Dijana

Vi har en likadan och Theo gillar den jätte mycket:). Det är jätte smidigt att den har handtag så kan man ta med honom från rum till rum(om man nu skulle vilja det)

2010-07-10 @ 10:58:06
URL: http://mybabybump.blogg.se/
Postat av: carolina

åh, det har vi också kvar, men känner oss inte så stressade, hon kan sitta i lilla babyskyddet inne, mysigt gung i den.

snygg babysitter!

och du, snart är du nere på 30-talet, hihi :D

2010-07-10 @ 11:37:28
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Pyttianna

hmm.. vad knasigt.. Jag skall säga till min dataexpert till pojkvän om detta på en gång så får han försöka klura ut varför bloggen segar för vissa. Kan nog vara så att hemsidan inte är komatibel för olika webbläsare eller nåt. jaja, det ska kollas upp. Tack för infon! Kramar.

2010-07-10 @ 14:36:59
URL: http://www.pyttianna.se
Postat av: Eroooticaaa

Hejhej:) Kolla gärna in min nya, växande sex och kärleksblogg. Den har massor att erbjuda inom sex, kärlek och fantasi. Jag har en massa kategorier som för honom/henne, veckans sexställning,tips, relation, noveller och en massa mer. Har även kategorier där läsarna kan vara delaktiga.



Har även en del diskussions ämnen och frågor&svar:) Skulle vara jätte kul om du kollade in den lite. Bloggen är till för att hjälpa och för att ge en rolig och skön läsning :)De flesta ogillar reklam, men vill som alla andra i början ha en chans att få synas jue:)

2010-07-10 @ 21:22:15
URL: http://eroooticaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0