Lillans garderob


Morrn. När vi vaknade imorse, Elsa och jag, satte vi oss i soffan och myste framför tvn. Jag virade in henne i en stor filt och poff, så somnade hon och hon sover ännu. Det är första gången på länge jag har fått äta frukost utan henne i famnen, det känns faktiskt lite konstigt. Egentid är ju inget man, som mamma, kan förvänta sig varje dag och därför känns det lite lyxigt få dricka morgonkaffet i lugn och ro.

Jag visade ju er en bild på min nyårsklänning och nu är det Elsingens tur (man får vara ute i god tid, om man vill ha sig en tjusig blåsa). Jag har hittat två stycken, än sålänge, båda två är från KappAhl.



Det lutar åt den lila sammetsklänningen, då jag tror att den är mer bekväm att ha på sig (den är lite mjukare än den övre). Vad tycker ni !? Blir det den i sammet, så ska hon ha den vita koftan från Newbie-serien på sig också. Hon har den redan i en liten storlek, så det får bli ett nytt inköp i en storlek större. 

 
Nu vaknade min lilla sockerdocka, så nu blir det mer morgonmys.

Häpp


Kommentarer
Postat av: Jenny & Allice

Åhh jag har sett på den grå, de e så fiiina :) Jaa de gäller att köpa i tid, visste inte att de var samma med barnkläder som med våra ;)

2010-10-19 @ 11:01:41
URL: http://jennyalbertsson.blogg.no
Postat av: Jenny & Allice

Föressten :) Hur mår du och lilla Elsingen, e hon fortfarande förskyld? Är så jobbigt när de e lite krassliga och ingenting att göra åt de...

Pusssss

2010-10-19 @ 11:03:01
URL: http://jennyalbertsson.blogg.no
Postat av: Frida Heidi Ninnie

åh! den översta har jag köpt! den ska inez ha på dopet :) efter själva cermonin alltså ;)

2010-10-19 @ 11:54:22
URL: http://talihinasky.blogg.se/
Postat av: Ida- Blivande mamma till pärlan.

Båda var jätte fina men jag tror också att den lila klänningen är mer bekväm.

Kram

2010-10-19 @ 12:19:21
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Carolina

som vanligt har kappahl en massa fint :) lindex hade superfina julklänningar kan jag tipsa om, ska dit imorrn och shoppa lite ;)

2010-10-19 @ 12:52:05
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag röstar på den lila, den va väldigt söt. Jag ska själv till KappAhl imorgon, Amanda behöver lite mer vardagskläder för det går åt en hel del. Ha det! och pussa på Elsa från mig:)

2010-10-19 @ 19:54:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0