Öppna förskolan


Idag har vi varit på öppna förskolan och oj, vad mys det var. Elsa var förvånasvärt nyfiken och hon ville kolla på allt. Leo har ju alltid varit nyfiken, så att hans blick fångade alla händelser är ju inte direkt någon nyhet. Just idag hade de en fotograf på plats, vilket vi inte hade någon aning om, men eftersom där var ganska tomt på folk bestämde vi oss för att skriva upp barnen på listan. Så, Elsa och Leo har nu varit med om sin första professionella fotografering och de klarade sig med bravur (efter lite mat). Billigt var det också, 400 kr för 6 kort - svartvita eller med färg (vi valde svarvita). Om två veckor ska korten, förhoppningsvis, vara klara och det ska bli riktigt skoj att se dem.

Man blir kaffesugen av att få små barn att le vid fotografering, ska ni veta, så vi tog oss varsin kopp därefter. Sen slocknade våra små, just när sångstunden började. Aja, man kan inte vara med på allt. I vilket fall hade vi en mysig förmiddag och dit kommer vi gå fler gånger.

Jag var nere på Lindex och hämtade ut ett paket innan och i paketet låg en overall och en tröja. Vi köpte ju den gröna overallen med elefanter på i storlek 62, men i och med att Elsa drunknar i den skickade jag efter en i storlek 56 istället. Helst hade hon (jag) velat ha den mörkblå overallen, men tyvärr så är den slut överallt, men så är det ibland.


Den nya tröjan från Lindex.


... från Lindex har Elsingen även fått en turkos jacka med stjärnor på.

Vi har förresten fixat en present till pappen idag, det är ju snart fars dag (som han längtar).

Ciao



Kommentarer
Postat av: Frida Heidi Ninnie

Kroppen är verkligen helt gaaalen, jag trodde inte det innan! Men jisses alltså! Oroligt!

Vi kommer vara skitsnygga & back to normal till beach 2011! Haha!



haha jag skulle dra på Inez sin polarn & pyret overall igår i storlek 62, tänkte att det funkar nog, hon är ju ändå 58 lång. Jo visst. Hon räckte knappt ner till magen på overallen typ, höll på att skratta ihjäl. Jisses.. dom är små våra hjärtan <3!

Förresten, har du kollat in Kappahl nya Vintage Stories kläder? Såååå fina harmesbyxor & en jättefin blå klänning! Inez fick sig ett par brallor idag!

2010-10-28 @ 16:06:49
URL: http://talihinasky.blogg.se/
Postat av: Ida- Blivande mamma till pärlan.

Va kul med fotografering =)

Min syster skall köpa oss en overall har bara en tunn till bebis i fleece så tror det behövs en tjockare också.

Kram

2010-10-28 @ 18:49:58
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Stephanie & Sannah (AMPELOS)

:)

2010-10-28 @ 19:01:06
URL: http://ampelos.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0