Glajjor


I och med att jag har suttit och pluggat, pluggat och pluggat, så har det inte blivit något bloggande idag. Jag tror att det, mer eller mindre, är såhär det kommer se ut till slutet av maj. Phu, men det är ju faktiskt inte så lång tid kvar - cirkus fyrtiofem dagar bara. Nu är det 135 dagar kvar till ärtan kommer ut (plus-minus). Längtar som en tok. Han/hon har levt loppan därinne hela dagen och varje spark får mig att le sådär löjligt mycket. Mammas lilla älskling, indeed.

Idag är det sol därute, men ändå har jag inte lyckats slita min från böckerna. Får se om herrn vill ta en promenix när han kommer hem. Ikväll blir det kalas i Falkenberg. Det är Ingelas (Tobias mamma) dag idag, så ett stort och högt hurra för henne. HURRA.

Så, till något helt annat. Jag har letat efter ett par glajjor i någon slags brun nyans, men utan lycka. Antingen är det fel modell, eller så är det fel färg, eller så ... Ja, man kan hålla på så i en evighet. Jag tror dock att jag har hittat ett par nu. De är från Lindex och kostar drygt 80 pix, som hittat. Nu är det ju inte så att jag kommer att hiva mina Ray Ban, utan jag tänkte att det kanske kan vara kul att variera sig någon gång då och då. Dessa är ju faktiskt snarlika mina egna, men lite lite större. Vad tycks?



Kommentarer
Postat av: towis

skitsnygga!!

2010-04-07 @ 16:55:20
URL: http://towis.blogspot.com
Postat av: Anna

Hej! Ja visst känns det lite overkligt ibland! hehe.. Vi längtar också som tusan!

Vi har gjort alla dessa ultraljud eftersom de på vårt rul upptäckte ett njurfel. Det var en nervös väntan på ultraljud nr 2 hos specialisten i GBG men vi fick en relativt god nyhet där, det finns inga kromosom fel. Det ser ut som om att det är någon form av stopp på urinflödet från den ena njuren. Den andra fungerar och det är mkt bra. Vi får vänta och se när bebis kommer ut helt enkelt. men läkarna är opptimistiska och anser ibnte att det rör sig om något allvarligt fel i af.

Hoppas att allt är bra med dig och bebis!

MVH Anna

2010-04-07 @ 18:54:27
URL: http://pyttianna.se
Postat av: jenny

Åhh vad mysigt med sparkar. När kände du första sparken? Tror kanske min lilla gömmer sig där inne för känner ju ingenting!! Men jag antar att de kommer :)

2010-04-07 @ 19:46:25
URL: http://[email protected]
Postat av: Jonna

Aa, det är mer än mysigt. Jag tror att jag kände första röreslen i vecka 17, hmm, tror att det var då i alla fall. Nu känner jag dock ärtan hela tiden, så jag lovar, det kommer (: du, snart ska ni på rul!!

2010-04-08 @ 08:17:00
URL: http://djonna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0