Dinglisar


Vi tänkte att vi skulle köpa en speldosa, vänja vår lille bebis vid en viss melodi redan nu. Frågan är vilken vi ska välja, det är ju en djungel allt vad babysaker heter, så ja. Jag har kollat runt lite och en modell som är mysig det är "dinglisarna" - en mjuk figur som man kan dra i svansen för att få fram en melodi. Mjuka och goa är de också. Här har ni två slags dinglisar ;

 


Kommentarer
Postat av: Jenny Albertsson

Åh vad söta, sånn vill jag me ha :)

2010-03-10 @ 18:13:50
URL: http://jennyalbertsson.blogg.no
Postat av: Jonna

Visst är de söta (: finns babyfiltar med dinglisar också och toffler. Sött.



www.teddykompaniet.se

2010-03-10 @ 18:29:22
URL: http://djonna.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ett tips från en erfaren morsa... (haha) Lyssna med örat väldigt nära så dom inte spelar för högt. Om just den speldosan skulle bli en favorit senare så är det ju inte så kul om den orsakar ev hörselskador... Inte för jag hört att någon gjort det. Vi hade två olika, självklart blev det den som spelade jättehögt som blev favoriten. Men hon fick inte ha den i sängen iaf.

Dom som du lagt upp var förresten väldigt söta:)

Så roligt att minnas tillbaka hur det var att vara gravid första gången. Inte alls samma sak nu... Inte samma fokus, vet knappt vilken vecka vi är i. Skrev in oss på MVC när vi var i v13.

Ska bli kul att följa er två nu när jag hittat till er!

Puss o kram!!

2010-03-10 @ 19:35:38
Postat av: Lina

Kommer inte ihåg melodierna. Men jag vet att den hon tyckte bäst om var en ko som var köpt på Ge-Kås. Men vi hade den mest i bilen som underhållning när det blev för långtråkigt. Den andra var någon typ av humla eller bi eller nåt. Rosa var den och köpt på babyhuset.

Man blir faktiskt inte så trött på något ljud när man har småbarn. Man blir helt grötig i öronen och lär sig stänga ute vissa ljud.

Förbered dej förresten på att du kommer vara grötig i hela hjärnan den första tiden. haha!!

2010-03-10 @ 22:44:03
URL: http://linagson.blogspot.com/
Postat av: unique

Tror kroppen ville ha det då mitt järnvärde var något för lågt. C-vitamin gör att kroppen tar upp järnet bättre. Och det hjälpte vill jag lova. Klarade mig på bara blutsaft



Mår du bra annars?

2010-03-11 @ 07:22:43
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Ida

Dom är så fina:) Amanda har katten som skramla och Haren i tofflor. Snuttefiltarna är så himla goa också!

2010-03-11 @ 12:16:36
Postat av: Jonna

Ida - ojj, men det har jag missat ju (: snuttefiltarna har jag kollat på också och de är ju så otroligt söta. Det finns så mycket fina saker man vill köpa, beslutsångest, haha!

2010-03-11 @ 14:48:17
URL: http://djonna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0