Lördagsshopping


God morgon. Nu orkade jag inte ligga kvar i sängen längre, där jag har legat vaket ett tag nu (jag har inte vågat gå upp pga. smärta). Japp. Jag har nått smärtgränsen, för jag har inte haft såhär ont i rygg, rumpa, ben tidigare. Jag överdriver inte när jag säger att jag ibland inte kan stå på mitt vänsterben, det gör så fruktansvärt ont att belasta just vänster sida. Så, jag började även denna morgon med två alvedon - skål - jag kan ju hoppas på att de hjälper idag, för igår hjälpte de inte ett dugg.

Trots smärta blev gårdagen mysig. Sis, Tobias och jag åkte upp till Kungsmässan och shoppade lite och som vanligt fick lillan mest grejer med sig hem, fast även pappen fick med sig något denna gången - en snygg och slapp jeansskjorta.

 
Zara (i storleken höst, men vi kunde inte motstå den)


Zara


HM

Nu ska jag fortsätta med mitt kaffe.

Ciao


Kommentarer
Postat av: Dijana

Haha det sa jag också, det är smällen han får ta:).

Det är jätte frustrerande att bara vänta, det är det ända jag tänker på 24/7. Jag försöker att sysselsätta mig med annat men det är svårt för man är trött och rädd att vattnet ska gå i tex en butik där det är en massa folk man inte känner:P.

2010-06-20 @ 09:50:35
URL: http://mybabybump.blogg.se/
Postat av: ellenojag

haha det brukar bli så där att det är lillan som får mest när man är ute på shopping nuförtiden ;) Vilken underbar tröja du hittade på Zara, den översta! är den marinblå eller svart? kram på dig

2010-06-20 @ 22:52:50
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Pyttianna

Usch, usch, usch... Hoppas verkligen att det bli bättre. Det är verkligen jobbigt med en massa smärta som inte går över. Jag har himla ont i mitt bäcken och precis som du speciellt på vänster sida men jag har turen att det är från och till hela tiden. Hoppas verkligen det blir bättre.

Fin shopping med ;)

Kram

2010-06-21 @ 00:11:13
URL: http://www.pyttianna.se
Postat av: carolina

helt underbara kläder, den lilla randiga från zara fanns inte i mindre storlek när vi var där, buh :( hoppas foglossningen ger sig snart, du har itne fått tid till sjukgymnast?



KRAM :)

2010-06-21 @ 11:32:57
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: towis

åh älskar hjärtbyxorna!

2010-06-22 @ 21:34:47
URL: http://towis.blogspot.com
Postat av: Sara - mamma till Wilda

Önskar Zara fanns i Helsingborg. Får åka till Malmö och handla i stället. Riktigt sugen när jag ser dina köp =)

2010-06-22 @ 21:49:38
URL: http://saratilling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0