Elsingen


Jag sitter och kollar igenom alla ultraljudsbilder och det där stora leendet är nu som fastklistrat på mina läppar. Det är helt ofattbart att den här lilla skruttan på bilden är vår dotter, som inom en snar framtid kommer att ligga här bredvid oss. Elsingen, snart är du här.




Kommentarer
Postat av: Tova

Åh... visst är det en sjuk känsla??

Och nästan lika sjuk som att nu kolla på min 6 månaders-son, och försöka förstå att det var HAN som låg i min mage och sparkade. Han som så envist låg och gömde sig på ultraljudsbilderna, och man kunde knappt tro att man en vacker dag skulle få se honom ;)

Inte långt var nu ser jag!

2010-07-26 @ 21:05:35
URL: http://trasslet.se
Postat av: Lina

Härligt att höra att du verkligen boar Jonna. Sånt gjorde jag med Gry i magen, denna gången orkar jag ingenting, till Tobias stora besvikelse...

Ska se till att få tvättat fönstrena iaf, men tänkte börja på det projektet i början av Augusti... För just nu är ALLTING ett projekt.

Hoppas du hade en bra dag framför din fläkt... Själv spenderade jag en bilresa hem och ifrån IKEA utan AC. Usch säjer jag bara!!

Puss o Kram!

2010-07-27 @ 00:20:31
URL: http://linagson.blogspot.com/
Postat av: carolina

Ja, åhh... <3

24 dagar kvar för dig ser jag, är så avundsjuk på alla som ligger minsta dag framför mig, jag bara grinar hela dagarna nu, känns som att det aldrig ska ta slut ;(



kram!!

2010-07-27 @ 10:18:57
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Dijana

:) tack snälla för alla tips. Du kan en del om det där märker jag och jag kan inget. Väldigt många som har barn säger att alla barn får problem med magen och det går oftast över efter någon månad. Så jag hoppas att jag bara behöver leva på mjölkfritt ett litet tag. Men en dag i taget.

Har precis kommit hem från akuten då theo hade fått en allergiskreaktion mot alla droppar han får mot sin onda mage. Hehe det känns ju lyckat:P. Nu ska han inte få några mer droppar ett tag i allafall.Får se hur det går.

2010-07-27 @ 22:16:27
URL: http://mybabybump.blogg.se/
Postat av: IDA

Vilken underbar bild.

Vi väntar också en tös.

Om man nu kan lita på två barnmorskor som inte sett något snopp ;)

2010-08-11 @ 21:03:51
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0