Ja, jag är lycklig


Jag trodde inte att jag skulle få säga detta om årets vinterväder, men oj, vilket underbart väder det är idag. Jag var ute och gick en sväng innan och jag tror banne mig att jag log hela rundan. Solen är verkligen gudomlig. Mmm. Jag ska ta en sväng till lite senare.

Igår beställde jag en behövlig klipptid. Jag ser ut att ha ett fågelbo på huvudet, så det ska bli riktigt skönt att få håret nyklippt. Sen vandrade mams och jag på en långpromenad, tog dessutom en sväng om momi för att säga hej. Just det, jag köpte en klänning igår också (en söt liten sak) och sen målade jag alla tjugo naglarna med lite vårfärg (rött). Nu blir det mölkchoklad med salmiakfyllning och en gravidtidning. Vilken onsdag. Ja, jag är lycklig. Ja, jag är lycklig. Ja, jag är lycklig hela långa veckan lång.




Kommentarer
Postat av: Jenny Albertsson

Åhh vilken söt klänning, vart har du köpt den?

2010-02-24 @ 12:00:43
URL: http://jennyalbertsson.blogg.no
Postat av: Jonna

Skriver du inte längre i din blogg, Jenny !? Ja, visst är den söt, jag köpte den på On your mind (:

2010-02-24 @ 12:20:08
URL: http://djonna.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jo jag gör egentligen de men är så massa som kommenterar vad man skriver, m.m så raderade alla senaste inlägg. Lång historia och de har varit lite tufft just nu, sjukskriven m.m men börjar skriva igen denna veckan och längtar så jag dör :) Då får du hänga med=)

On your mind? Har jag aldrig hört talas om! hmmm

2010-02-24 @ 16:24:40
URL: http://jennyalbertsson.blogg.no
Postat av: Jonna

Men fy, sjukskriven låter inte kul alls, jag hoppas att du känner dig bättre snart då! Japps, då ska jag infinna mig på din sida igen då (: On your mind är gamla Vero Modo, du vet däruppe i hörnet !?

2010-02-24 @ 19:12:59
URL: http://djonna.blogg.se/
Postat av: Annika

Mjölkchoklad? Tål du mjölk nu Jonna?

2010-02-25 @ 17:49:34
Postat av: Jonna

Om jag äter laktos nu !? Det började jag äta i, hmm, slutet av sommaren ... Det har väl gått sådär - ena dagen kalas, andra dagen lite mindre kalas (: det går bättre och bättre!

2010-02-25 @ 18:22:07
URL: http://djonna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0