Knäppt


Det knäpper i min mage, alltså från min mage. Lustigt, men sant. Det låter som när man knäpper två naglar mot varandra och det låter hyfsat högt ändå. Jag googlade det och det verkar vara vanligt i slutet av graviditeten, så ja, knäpp på bara.

Förresten, jag har bestämt mig - jag ska vara gravid i högst två veckor till, inte mer, det orkar jag inte. Jag är färdig för den här gången och det tror jag att lillan är också (varje kväll försöker vi intala henne detta). 

Ciao
 


Kommentarer
Postat av: Charlotte

Hittade hit via Linas blogg! Nu är det säkert nära, tänk vad spännande att få träffa den lilla. Våran Albin föddes i vecka 38 (37+4) så det kan ju komma när som helst nu!



Jag hade oxå bestämt mig för att inte gå över, ville verkligen inte det för jag var precis som du rätt trött på alla krämpor det medförde och det funkade ju! Jag hade hallonbladste och färsk ananans som jag åt & drack för att få "igång" det!



Lycka till!

2010-08-01 @ 21:22:12
URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/
Postat av: Dijana

Förvänta dig inte för mycket bara. Jag hade ställt in mig på att jag skulle föda på BF och inget annat!! Så det var jätte jobbigt att gå och vänta 2 veckor extra. Det var inte jobbigt fysiskt att det var extra tung eller något, men just psykiskt för man har ställt in sig på något och sen blir det verkligen inte som man hade tänkt sig. Men han va väl inte redo?eller något:P.

Jag drack inte hallonbladste och läkte jätte snabbt. Både stygnen efter att ha spruckit(2 stygn bara:P) och den allmänna blödningen. Efter 2 veckor var jag som vanlig.Hoppas att det blir så för dig med:)



Theo mår jätte bra vissa dagar och mindre bra andra dagar. Så det är svårt att planera in något man vill göra för man vet aldrig hur det blir:P. Jag ska köpa ersättning idag för jag får en känsla av att han inte blir mätt. Idag är en helt ok dag:)

2010-08-02 @ 15:24:27
URL: http://mybabybump.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0